Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (8.08 secunde)
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a consultat cu liderii partidelor si cu grupurilor parlamentare pe tema integrarii, dupa votul negativ din Franta asupra Constitutiei europene. Mircea Geoana a propus realizarea unui pact de colaborare a Puterii si Opozitiei pentru indeplinirea obiectivelor integrarii.
Conducerea PC a anuntat ieri ca Biroul Permanent al partidului, care se va reuni la 21 ianuarie, va analiza cele doua curente de opinie antagonice din interiorul formatiunii, unul privind parasirea Coalitiei de guvernare, iar cel de-al doilea referitor la continuarea colaborarii cu PNL, PD si UDMR.
Anuntul facut la inceputul saptamanii de premierul Calin Popescu-Tariceanu ca fuziunea dintre PNL si PD ar putea fi realizata in cel mult un an si jumatate a deschis "Cutia Pandorei" in filialele locale liberale si democrate.
Conservatorii i-au acordat "prezumtia de nevinovatie" vicepremierului George Copos in cadrul sedintei Biroului Permanent (BP) si au respins demisia acestuia din functiile detinute in partid. Ei au mai analizat si cele doua motiuni "pro" si "contra" iesirii Partidului Conservator (PC) din actuala guvernare.
Copos nu si-a scris inca demisia, dar a anuntat-o in urma cu zece zile ca pe un fapt implinit.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a putut sa deschida sesiunea parlamentara abia ieri, cu o zi intarziere, cauzata de luptele politice pe reimpartirea functiilor de conducere.Tradati de partenerii de Coalitie, PNL si PD, conservatorii au pierdut functia de vicepresedinte al Biroului Permanent al Senatului, care le-ar fi revenit daca s-ar fi pastrat algoritmul politic stabilit la inceperea mandatului, in 2004.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a apreciat ieri ca decizia privind fuziunea PNL-PD ar trebui sa fie asumata de conducerea partidului, si nu de organizatiile din teritoriu.
Ca urmare, am aprecia ca un gest de onoare demisia ministrului Bodu din fruntea ANAF", a declarat presedintele Consiliului Executiv al PC, senatorul Sabin Cutas.
Biroul Permanent al PC a adoptat ieri o rezolutie prin care denunta racolarile de parlamentari si alesi locali ai membrilor Coalitiei din partea PD.
PD, PNL, PC si UDMR vor avea o intalnire politica dupa ce au aparut probleme in colaborarea Coalitiei la nivel judetean, probleme puse de conservatori.
Democratii contraataca intr-o chestiune strans legata de deconspirarea Securitatii ca politie politica, si anume in ceea ce priveste Legea lustratiei. PD a cerut guvernului sa-si asume raspunderea in fata parlamentului pentru adoptarea acestei legi.
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
Ministrul Integrarii Europene, democrata Anca Boagiu, a starnit reactii de protest in lumea parlamentara prin declaratiile facute la sfarsitul saptamanii, prin care ii acuza pe senatori si pe deputati ca sunt "niste frustrati", pusi pe cotcodaceala, care nu inteleg ca treaba lor e sa dea Romaniei legile necesare integrarii".
Decizia i-a nemultumit pe consilierii PD si PNL, care au sperat ca procesul se va judeca, in regim de urgenta, la Bistrita, si ca hotararile consiliului judetean, atacate in contencios administrativ de catre prefect, vor fi anulate prin sentinta judecatoreasca.
Acesta si-a dat demisia din functia de vicepremier al Guvernului Tariceanu.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ieri ca la sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care va avea loc astazi la Cluj, va vota impotriva excluderii din partid a unor membri. Iliesi este de parere ca excluderile liderilor duc numai la slabirea partidului si nu la intarirea lui.
Filialele judetene ale PNL si PD Bistrita-Nasaud au depus ieri in instanta cereri distincte care au insa acelasi continut: ... Presedintele filialei judetene a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca nu s-a putut depune o cerere in numele Aliantei D.A.
Daca motiunea PC aparea, la depunere, ca un gest absurd, avand in vedere ca era o motiune a Puterii impotriva Puterii, acum demersul conservatorilor a devenit nerealizabil, deoarece cei 14 deputati PSD care sustineau motiunea PC impotriva lui Markó Béla si-au retras semnaturile, in urma deciziei conducerii partidului.
google-analytics.com